Siirry pääsisältöön

Tilaus- ja toimitusehdot Suomen Ammattipuhujat Oy:n puhuja- ja koulutuspalveluihin.

1. Yksityis- ja organisaatioasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Suomen Ammattipuhujat Oy:n (Y-tunnus 2917776-6) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

2. Yksityis- ja organisaatioasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu markkinointirekisterin tietosuojaselosteessa.

4. Hinnat: Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin verkkosivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

5. Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot: Koulutusilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Kaksi viikkoa ennen tilaisuutta perutuista tilaisuuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta ja sen jälkeen peruutetuista tilaisuuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Peruutuksen voi tehdä soittamalla numeroon 0400 350338 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(ät)samp.fi

Suomen Ammattipuhujat Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Maksaminen ja laskutus: Koulutusilmoittautumisen jälkeen Suomen Ammattipuhujat Oy toimittaa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun posti- ja sähköpostiosoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Suomen Ammattipuhujat Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

7. Suomen Ammattipuhujat Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Suomen Ammattipuhujat Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista

Suomen Ammattipuhujat Oy
Sentnerikuja 2
00440 Helsinki
p. 0400350338
asiakaspalvelu(ät)samp.fi

Back To Top
×