Siirry pääsisältöön

Esiintymistaitoa asiantuntijoille

Osallistujat

Henkilömäärä

Kysely

Kuvaus

Jokainen meistä on myyjä, sillä meidän pitää myydä omia ideoitamme ja saada viestimme perille. Pelkkä tiedon jakaminen ei riitä, sillä esityksen pitää myös herättää luottamus ja positiiviset tunteet. Esiintymistaitosi voi ratkaista seuraavan kaupan, seuraavan työpaikan, seuraavan…

Vuorovaikutustaitojen merkitys korostuu digitalisoituvassa maailmassa. Esiintyminen on taito, jota jokainen voi oppia. On harhakuvitelmaa ajatella, että esiintyminen on synnynnäinen lahja. Aivan varmasti toiset ovat lahjakkaampia kuin toiset, mutta jokainen voi oppia lisää. Toisaalta kokenutkin esiintyjä voi olla huono esiintyjä, jos hän ei esim. osaa ottaa yleisöään huomioon.

Esiintymisjännitys on monelle tuttua. Sitä ei kannata yrittää poistaa kokonaan, sillä sopiva määrä jännitystä kuuluu esiintymiseen. Valmennuksen avulla pääset sinuiksi sen kanssa ja saat itseluottamusta esiintymistilanteisiin.

Valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia paremmaksi esiintyjäksi, tehdä kuulijoihinsa vaikutuksen ja saada viestinsä perille: myyjät, valmentajat, asiantuntijat, esimiehet, johtajat, lääkärit, lakimiehet, opettajat, poliitikot…

Valmennuksen tavoitteet

  1. Löytää jokaisen esiintyjän omat vahvuutensa
  2. Itseluottamuksen vahvistaminen
  3. Esityksen suunnittelu ja valmistautuminen
  4. Esityksen rakenteen omaksuminen (mm. kiinnostava aloitus ja mieleenjäävä lopetus)

Valmennuksessa on mukana myös pitchaaminen eli lyhyen myyntipuheen pitäminen. Se on tärkeä osata. Tilaisuutesi voi tulla yllättäen (hissipuhe) tai sitten suunnitellusti esimerkiksi yritysidean esittelyssä, tuotteen tai palvelun myyntitilanteessa ja työpaikkaa hakiessa. Pitchaaminen ei ole tuoteselosteen ulkolukua, vaan sen tarkoituksena on herättää uskottavuus, innostus ja uteliaisuus. Miksi sinua kannattaa kuulla lisää?

Valmennuksessa ei improvisoida eikä tehdä ex-tempore-harjoituksia. Sen sijaan jokainen osallistuja saa eväät omatoimiseen harjoitteluun (työkirja ja noin 45 min pitkä video).

Kesto

1h tai 2-3 h (myös koko päivä mahdollinen, jolloin otamme harjoituksia mukaan)

Kenelle

Jokaiselle asiantuntijalle, joka haluaa esiintyä vaikuttavammin.

Puhujat

Mika Pesonen

Mika Pesonen

Lue lisää Kysely
Back To Top
×