Siirry pääsisältöön

Hyvä paha valta

Osallistujat

Henkilömäärä

Kysely

Kuvaus

Sanalla valta on ollut huono kaiku, sillä sen koetaan kertovan käskyttämisestä ja oman tahdon toteuttamisesta välittämättä muista. Valta itsessään ei kuitenkaan ole hyvää tai pahaa, mutta sitä voi käyttää molempiin. Vallankäytön ydin on pyrkimys vaikuttaa. Siinä se muistuttaa johtamista.

Jokainen meistä käyttää tehtävänsä suoman vallan lisäksi päivittäin myös vuorovaikutusvaltaa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Hyvä ja oikeudenmukainen tapa käyttää valtaa voi parantaa yhteistyötä, negatiiviseksi koettu vallankäyttö taas heikentää sitä. Kun tunnet vallan olemuksen ja merkityksen vuorovaikutussuhteille, tunnistat omankin tapasi toimia ja sen vaikutuksen paremmin.

Kenelle?

Yrityksen johdolle sekä kokonaisvaltaisesta henkilöstön kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen osaajille + hallitus

Kesto

Sopimuksen mukaan ½ päivää tai 1 päivä.

WorkShop -mahdollisuus

Teemasta on myös työpajamalli (work shop) tuotteistettuna. Metodina on koulutus, uusien ajatusten herättäminen sekä keskustelu. Työpajassa työkaluilla ja käytännön esimerkeillä on tärkeä rooli havainnollistajana, keskustelun herättelijänä ja inspiraation lähteenä. Esityksessä on vankka ja koeteltu paketti teoriaa sekä sitä konkretisoivia suomalaisia esimerkkejä.

Puhujat

Sari Kuusela

Sari Kuusela

Lue lisää Kysely
Back To Top
×