Siirry pääsisältöön

Johtajuusarvio (2 pv)

Osallistujat

Henkilömäärä

Kysely

Kuvaus

Työn sisällölliset vaatimukset ovat kasvaneet kaikissa ammattiryhmissä. Yhä kansainvälisempi ja verkottuneempi toimintaympäristö haastaa tulevaisuuden johtajat. Yritykset ja henkilöstö asettavat uusia ja kasvavia vaatimuksia johtajuutta kohtaan. Johtamisen kehittämisen lähtökohtana tulee olla oman johtamisen näkeminen realistisesti sekä omien käyttäytymispätevyyksien tunnistaminen.

Peili-johtajuusarvio

Peili-johtajuusarvio on selkeä ja oleelliseen keskittyvä 360º palaute- ja kehitystyökalu yksilön johtajuuden kehittämisen pohjaksi. Peili™ Johtajuuden kehittämispaketti on kokonaisuus, jossa Peili-johtajuusarvio palautteineen ja Peili-käyttäytymisprofiili sekä siihen liittyvä valmennus, täydentävät kehitysprosessia. Peili-arvioinnit sitovat tarvekartoituksen, tilanneanalyysin ja loppuarvioinnin yrityksen todellisuuteen voimallisina palautetyökaluina.

Peili-johtajuusarvio soveltuu yksilölliseen valmennukseen, tilannekartoitukseen, johtajuuden kulttuurin kehittämiseen yksilöpalautteiden kautta esim. Johtoryhmässä, organisaatioiden kehittämiseen, esim. potentiaalikartoituksiin ja esimiestyön kehittämiseen sekä projektipäälliköiden johtamistaitojen vahvistamiseen

Menetelmä lisää arvioitavan henkilön itsetuntemusta, auttaa yrityksiä valitsemaan johtamistaidoiltaan sopivimmat henkilöt oikeisiin tehtäviin, antaa selkeää ja käytännöllistä tietoa johtajan, esimiehen tai projektipäällikön vahvuuksista ja kehittämisalueista sekä edesauttaa jatkuvan kehittämisen strategian luomista konsultin tai valmentajan kanssa.

Kouluttaja: Leena Zittling, sertifioitu Peili-kouluttaja

Kenelle

Johtajat, esimiehet ja asiantuntijat, jotka haluavat selkeän työkalun johtamisen kehittämiseen.

Ohjelma

13:00-16:00 Johtajuusarvio hyötykäyttöön, osa 1
13:00-16:00 Johtajuusarvio hyötykäyttöön, osa 2

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Puhujat

Leena Zittling

Leena Zittling

Lue lisää Kysely
Back To Top
×