Siirry pääsisältöön
-
Hotel Haven
Unioninkatu 17 00130 Helsinki
Reittiohjeet

Kiireenkesyttäjien luovuustreffit (1/2 pv)

340,00 

Kuvaus

Opi kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi! Puolen päivän koulutuksessa käymme läpi keinoja millä saat elämän tasapainoon, ja pystyt vastaamaan arjen kiirehaasteisiin.

Kenelle

Kaikille tieto-, hoito- ja luovan työn tekijöille, joita hoppu ahdistaa.

SISÄLTÖ

  • Kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi. Tunnista erilaisten tyylien haasteet.
  • Sijoituksia hyvän elämän tasapainoon. Ajankohtaisia valintoja ja mikroaskelten käynnistystä.
  • Hyvien ideoiden markkinoilta keräät henkilökohtaisia eväitä arjen kiirehaasteisiin.
  • Tosiroolicocktails. Vahvuuksia ja verkoston voimaa pelisääntöjen toteutukseen.

Oheismateriaali

Koulutuspäivään sisältyy Anna-Liisa Niemelän ja Anja Kuloveden kirja ”Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään.” readme.fi 2018. Kirjan onnistumistarinat, esimerkit ja menetelmäkuvaukset täydentävät päivän antia.

Esittely

Anja Kulovesi on Kiireenkesytys® konseptin äiti ja tuottelias tietokirjailija. Yrittäjäksi hän on hypännyt kansainvälisen organisaation esimiestehtävistä. Hän valmentaa Kiireenkesytys® konseptin ja sen luovien menetelmien käyttöön kouluttajia, konsultteja ja työnohjaajia ympäri maata. Anjalta on ilmestynyt 13 itsensä ja työelämän kehittämisen kirjaa sekä lukuisia artikkeleita ja kolumneja eri medioissa. Motto: Be inspired to inspire.

Ohjelma

08:30-09:00 Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00-12:00 Koulutus luokkatilassa

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Puhujat

Anja Kulovesi

Anja Kulovesi

Lue lisää Kysely
Back To Top
×