Siirry pääsisältöön
-
Hotel Haven
Unioninkatu 17 00130 Helsinki
Reittiohjeet

Kiireenkesyttäjien luovuustreffit (1/2 pv)

340,00 

Kuvaus

Opi kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi! Puolen päivän koulutuksessa käymme läpi keinoja millä saat elämän tasapainoon, ja pystyt vastaamaan arjen kiirehaasteisiin.

Kenelle

Kaikille tieto-, hoito- ja luovan työn tekijöille, joita hoppu ahdistaa.

SISÄLTÖ

  • Kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi. Tunnista erilaisten tyylien haasteet.
  • Sijoituksia hyvän elämän tasapainoon. Ajankohtaisia valintoja ja mikroaskelten käynnistystä.
  • Hyvien ideoiden markkinoilta keräät henkilökohtaisia eväitä arjen kiirehaasteisiin.
  • Tosiroolicocktails. Vahvuuksia ja verkoston voimaa pelisääntöjen toteutukseen.

Oheismateriaali

Koulutuspäivään sisältyy Anna-Liisa Niemelän ja Anja Kuloveden kirja ”Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään.” readme.fi 2018. Kirjan onnistumistarinat, esimerkit ja menetelmäkuvaukset täydentävät päivän antia.

Esittely

Anja Kulovesi on Kiireenkesytys® konseptin äiti ja tuottelias tietokirjailija. Yrittäjäksi hän on hypännyt kansainvälisen organisaation esimiestehtävistä. Hän valmentaa Kiireenkesytys® konseptin ja sen luovien menetelmien käyttöön kouluttajia, konsultteja ja työnohjaajia ympäri maata. Anjalta on ilmestynyt 13 itsensä ja työelämän kehittämisen kirjaa sekä lukuisia artikkeleita ja kolumneja eri medioissa. Motto: Be inspired to inspire.

Ohjelma

08:30-09:00 Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00-12:00 Koulutus luokkatilassa

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Puhujat

Anja Kulovesi

Anja Kulovesi

Lue lisää Kysely
×
Back To Top