Siirry pääsisältöön

Myynnin kolmio

Osallistujat

Henkilömäärä

Kysely

Kuvaus

Kenelle?

Myynnin johdolle ja myyjille osaamistasosta riippumatta. Koulutuksen aikana osallistujat perehdytetään ymmärtämään myynnin eri osatekijät lähtien tuote- ja markkinatuntemuksesta henkilökohtaiseen osaamiseen ja taitoihin. Lisäksi käydään läpi yleisimmät myyntimallit ja järjestelmien (CRM) käyttö myynnin ja markkinoinnin tukena. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on e-oppimisympäristö 1 kuukauden ajan koulutuksesta. Myynnin käsikirjan ja e-oppimisympäristön käytöllä varmistetaan se, että erilaiset oppijat pystyvät omaksumaan itselleen sopivan mallin onnistua myynnissä käyttäen erilaisia myynnin tukityökaluja tehokkaasti.

Sisältö:

Kurssi sisältää 4 moduulia, joiden kautta varmistetaan riittävä ymmärrys toimimiseksi osana tiimiä kehitystyössä. Moduulit ovat seuraavat:

1. Tuote- ja markkinatuntemus osana huippumyyjän taitoja ja osaamista.

2. Henkilökohtaiset tiedot ja taidot; miten saan tapaamisia ja myyn onnistuneesti

3. Myynnin prosessit ja järjestelmät; onko minulla paras ja sopivin tapa myydä ja osaanko hyödyntää myynnin työkaluja (kuten CRM) tehokkaasti

4. Kehittymissuunnitelmani myyjänä; miten parannan onnistumistani jatkossa

Kurssin kesto on 1 -2 päivää (riippuen tarpeesta roolipeliharjoitteluun)  ja sen suorittamisesta saa todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Oppimista tuetaan e-oppimisympäristön avulla.

Koulutus sisältää perehdytyksen asiakkaan profilointiin ja erilaisten asiakastyyppien ymmärtämiseen sekä oikeiden myyntipuheiden ja argumenttien käytön eri asiakastyypeille.

Koulutus tehdään normaalisti suomeksi, mutta se voidaan tarvittaessa tehdä myös englanniksi tai ruotsiksi. Koulutusryhmän koko on 6 – 15 henkilöä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 euroa. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Puhujat

Panu Hämäri

Panu Hämäri

Lue lisää Kysely
Back To Top
×