Siirry pääsisältöön

Perheen ja työn yhteensovittaminen tuo hyvinvointia

Osallistujat

Henkilömäärä

Kysely

Kuvaus

Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille käytännöllisiä ohjeita, kuinka vaativiin perhe- ja työelämän olosuhteisiin kannattaa suhtautua. Valmennuksessa käsitellään pari- ja työsuhdetta sekä vanhemmuuden roolia. Niitä ei voi erottaa toisistaan, sillä kaikki vaikuttavat kaikkeen.

Kesto

1h tai 2-3 h

Kenelle

Jokaiselle, joka pohtii perheen ja työn vaatimuksia ja niiden yhteensovittamista
Työelämä ja sen vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Samaan aikaan perhe-elämän ja työelämän yhteensovittaminen on tullut entistä haastavammaksi. Itseään pitäisi jatkuvasti kehittää, hoitaa työ kunnialla, olla hyvä puoliso ja kasvattaa lapset. Ihmisen hyvinvointi on vaarassa moninaisten ja vieläpä keskenään ristiriidassa olevien odotusten vuoksi. Työelämän pirstaleisuus lisää paineita. Syyllisyys ja riittämättömyyden tunne painaa monia.

Valmennuksessa tapahtuu

Perheen ja työelämän yhteensovittaminen

a. Milloin vanhempi on riittävän hyvä?

b. Milloin työpanos on riittävän hyvä?

c. Milloin parisuhde on riittävän hyvä?

d. Kuinka tasapaino saavutetaan perheen sisällä?

e. Kuinka temperamentit kannattaa huomioida pari – ja työsuhteessa sekä lasten kasvatuksessa?

f. Lisääkö erityisherkkyys paineita kotona ja työpaikalla?

g. Lisääkö sosiaalinen media vertailua ja siten myös paineita?

Minnan valmennuksista sanottua

”Sain todella paljon irti luennostasi ja erityiskiitos käytännön harjoitteista! Koen saaneeni uutta näkökulmaa asiakastyöhön ja rohkeutta pysähtyä häpeän äärelle asiakkaiden kanssa, kiitos!” ”Aivan loistava luento. Lähellä käytäntöä, hyviä vinkkejä työhön ja omaan arkeen.” ”Inspiroiva koulutus, tekee mieli opiskella lisää.” ”Luennoitsija osasi asiansa!” ”Loistava luento, tärkeitä asioita huumorilla höystettynä.” ”Luento oli aivan loistava! Keskittyminen ei herpaantunut kertaakaan.”

Puhujat

Minna Oulasmaa

Minna Oulasmaa

Lue lisää Kysely
Back To Top
×